עוגת שוקולד פשוטה וטובה

החומרים הדרושים לעוגה:
1 חבילה גולדבנד
2 כוסות סוכר
4 ביצים
1 אשל
2 כוסות קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
4 כפות קקאו
החומרים הדרושים לציפוי:
1 כוס סוכר
1/2 כוס קקא
1/4 כוס מים
150 גרם מרגרינה
1 כפית קפה נמס (אם רוצים)
אופן ההכנה:
מערבבים היטב במערבל חשמלי את הגולדבנד, הסוכר וסוכר הוניל.
מוסיפים את הביצים אחת אחת. מערבבים היטב לאחר הוספת כל ביצה.
מוסיפים לסרוגין את הקמח והאשל (קצת מהקמח וקצת מהאשל ושוב).
מוסיפים את הקקאו.
יוצקים לתבנית מרובעת משומנת ואופים חצי שעה בחום בינוני.
נועצים קיסם עץ כדי לבדוק אם העוגה מוכנה. אם הקיסם יוצא יבש - העוגה מוכנה.
מצננים את העוגה, מורחים קרם ואפשר גם לקשט.
הכנת הציפוי:
מכניסים את הסוכר, הקקאו והמים לסיר בישול קטן ומחממים רק עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש. מכניסים את המרגרינה ובוחשים עד שהיא נמסה לגמרי. אם יש צורך, מחממים מעט מאוד שוב וממשיכים להמיס את המרגרינה. מקררים מעט ומורחים על העוגה.

ומה אתכם?
זהו המתכון שלנו. פינת המתכונים מחכה למתכוני השוקולד שלכם. כתבו אותם על דף word בצורה ברורה ומסודרת, תוכלו להוסיף תמונה מתאימה ושלחו את המתכון בדואל (E-Mail) הזה. אנו נכניס את המתכון לאתר בשמכם וכולנו נוכל להנות ממנו.